Siviero Maria

Coming up

Cum să te împaci cu iubita, în stil italian? (S1, Ep3)

Siviero Maria România

Cum să creezi La Dolce Vita acasă? (S1, Ep2)

Siviero Maria România

Cum să cucerești o femeie în stil italian? (S1, Ep1)

Siviero Maria România

Siviero Maria love story

Siviero Maria România

Siviero Maria - Gelateria ta italiană acasă.

Siviero Maria România

Cum am adus povestea gelato Siviero Maria în România?

Siviero Maria România

Trei bloggeri români în Bologna, capitala gelato.
Două zile autentice italiene. O surpriză pentru copiii lor, direct în fabrica Siviero Maria.

3,2,1... Descoperă experiența lor aici.
#SivieroMaria #AutenticoGelatoItaliano

Ingrediente 100% naturale pentru un gelato autentic italian

Siviero Maria România

Un gelato autentic italian se creează din cele mai bune ingrediente.

Descoperă aici puțin din secretele Siviero Maria.
#SivieroMaria #AutenticoGelatoItaliano

Siviero Maria - Il nostro gelato italiano

Siviero Maria România

Un film în care am transformat lumea periculoasă și misterioasă a mafioților într-o lume dulce și cremoasă, Siviero Maria, un brand care face parte din grupul italian G7 Grup, producător de gelato.

Într-o seară de vară se scrie o poveste misterioasă, la un colț de stradă, o poveste autentică italiană, care trebuie vazută și nu povestită.

Filmările au fost realizate în Arad, una din provocările serii fiind sa eliberăm străzile de autoturismele contemporane, parcate de-a lungul străzilor. Astfel, filmările au început cu 12 ore înainte de filmarea propriu-zisă.

Modelul de autoturism din film este un Mercedes, marca preferată de protagoniștii reali ai vremii. Pentru autenticitate și crearea unei atmosfere specifice, filmul a fost realizat alb-negru.

La Famiglia Siviero Maria. Pentru că iubitorii acestui desert special sunt mulți. O adevărată familie.


Apariții în media:

După o lansare spectaculoasă în cadrul unui eveniment la Brașov (Social Media Camp), unde am înscenat o “spargere” care a culminat cu oferirea de gelato direct de către “mafioți”, filmul a fost difuzat în mediul online.

Siviero Maria - Autentico Gelato Italiano 1958

Siviero Maria România

O provocare dulce și cremoasă. Am călătorit în Italia anilor ’60. Siviero Maria este un brand care aparține unui cunoscut grup italian, G7 Grup, producător de înghețată tip gelato. Este un film în care au fost implicați peste 12 actori și filmări în 2 locații.

Cum ajungi în Italia anului 1958?

Printr-un frigider. De fiecare dată când deschizi frigiderul cu gelato autentic italian Siviero Maria, este ca și cum ai călători în timp. Aceasta este povestea reclamei.

Filmările outdoor au fost realizate în Timișoara, unde am construit decorul fizic, pe una din străzile pietonale din centrul orașului. Ne amintim un moment amuzant în care trecătorii au venit la “Trattoria Giuseppe” care era de fapt o trattorie fictivă, ei crezând că un noul local s-a deschis în oraș. :-)

Decorul a fost unul mediteranean, format din plante, pomi, verdeață (în special iederă), o terasă în stilul anilor ’60 cu mese și scaune, chiar și o ușă de lemn care a fost montată pe un perete. Decorul a inclus și alte elemente: o tricicletă gelato, scooter Vespa 1960 și alte elemente fixe sau mobile.

Actorii au fost atât copii, cât și adulți. De la 9 ani până la 70 de ani.

O zi memorabilă, de la 6 dimineața la 23 seara și câteva săptămâni în care a fost realizată postproducția. Seara s-a terminat cu mult gelato, inclusiv gardienii publici fiind încântați de acțiunile de pe platou și de cutiile de gelato care au ajuns și la ei.


Apariții în media

Filmul a fost unul din cele mai active și virale reclame, în două zile fiind peste 300 de shares doar de pe site-ul firmei. Astăzi filmul este într-o campanie online, vizualizările crescând zilnic. Filmul a fost foarte bine primit de către public, mulți dintre ei cerând un “episodul2”. Vă ținem la curent și vă invităm să gustați Siviero Maria.

Siviero Maria - Gelatieria ta italiana acasa kids

Siviero Maria România

Siviero Maria - Gelato, la fel de gustos și iarna

Siviero Maria România

Iarna este perioada când Moș Crăciun are cel mai mult de muncă, când trebuie să se gândească la fiecare și să pregătească cadouri pentru toată lumea. Însă, la el cine se gândește?

Am găsit noi pe cineva. O fetiță care știe exact ce își dorește moșul. Un cadou dulce și gustos. Un gelato Siviero Maria, autentic italian.

Fiind o înghețată mai “caldă”, gelato este desertul perfect pentru orice anotimp. Chiar și iarna. Așa că, am surprins scena în care Moșul este așteptat și răsfățat cu un gelato bun și cremos, din lapte, exact așa cum credem că îi place lui. Și ce să vezi? Chiar i-a placut.

A zăbovit zeci de minute pentru a savura cum se cuvine gelato Siviero Maria.


Apariții în media:

Filmul a primit 8000 de vizualizări, acesta fiind difuzat pe site și în zona socială și Youtube.

Gelato Siviero Maria live production

Siviero Maria România

Doar ingrediente italiene?
Normal. Este un gelato autentic italian :-)
#AutenticoGelatoItaliano